Valikko Sulje

Yleislukiolinja ja painotukset

Virtain lukio on pohjoisen Pirkanmaan vahva yleislukio. Kurssitarjontamme on kokoomme nähden erittäin laaja. Opiskelijoillamme on hyvät mahdollisuudet päästä opiskelemaan tavoittelemilleen aloille. Yleislukiolinjalaisilla on mahdollisuus osallistua erityislinjojen opintoihin ja tapahtumiin, jos niillä on tilaa. Yleislinjalaisena sinulla on mahdollisuus tehdä lukiodiplomeja, voit valita liikuntaa kaksi kertaa enemmän tavallisen lukion kurssimäärään verraten, teknistä työtä voit valita joka opiskeluviikoksesi, tekstiillityön opinnoissa voit valmistaa vaikka oman vanhaintanssimekkosi. Virtain lukiossa on järjestetty jo vuodesta 2010 alkaen draamakursseja ja hyvinkin isoina produktioina draamaesityksiä. Lukiossamme voit lukea hyväksesi myös Merikanto-opiston muusiikkiopintojasi, Merikanto-opiston musiikkiopintojasi voi sijoitta myös lukiotyöpäiväsi sisään. Kansalaisopistossamme on myös harrastuksiasi tukevaa ja laajentavaa tarjontaa mm. keramiikka. Virtain lukio tukee myös Nuori Yrittäjä -opintojasi. Käynnistämme myös korkeakoulutettujen työpaikoilla tapahtuvan vaativien työtehtävien Seuranta-TET -opinnot, jossa opiskelija tutustuu jatko-opintojensa kannalta olennaisiin työtehtäviin. Lukio-TET voidaan suorittaa myös tutustumalla yhden päivän korkeakouluopintoihin paikan päällä.

Galleriassa kuvasatoa vierailusta Eurajoen ydinvoimalaan ja loppusijoituspaikka Onkaloon.