Valikko Sulje

Yhteistyössä Couven Gymnasium ja Erasmus+

Virtain kaupungille on jälleen myönnetty Erasmus+  -akkreditointi, joka mahdollistaa lukuion lyhytaikaiset opiskelijavaihdot jälleen viideksi seuraavaksi lukuvuodeksi. Seuraava vaihtoprojektimme alkaa jälleen ensi syksynä Saksan Aachenissa sijaitsevan Couven Gymnasiumin kanssa. Aachen on mielenkiintoinen kaupunki lähellä Belgian ja Hollannin rajaa. Couven on noin tuhannen opiskelijan oppilaitos, jolla on vankat perinteet kansainvälisessä toiminnassa.

Virtain lukiossa on jo useita vuosia tarjottu EU:n Erasmus+ -rahoituksella opiskelijoiden kansainvälistä liikkuvuutta. Tätä tukien lukiossamme tarjotaan kieliopintoja erittäin laajasti. Lähiopetuksena tarjoamme saksan ja espanjan kielten opintoja. Etänä opiskeltavina kielinä tarjoamme kiinan, japanin, venäjän, italian ja ranskan opintoja. Lukio-opintojen aikana pidämme yhteyttä ulkomaisiin kouluihin, suurlähetystöihin, ystävyysseuroihin sekä kielten laitoksiin.

Galleriassa kuvasatoa Erasmus+ -projektiemme edellisistä vierailuista sekä ylioppilaidemme jatko-opintopolulta.

Ohessa Virtain lukion lukuvuoden 2020-2021 vuosikertomus.

Vuosikertomus 2020-2021_