Valikko Sulje

Haku Virtain lukioon ensi keväänä -24

Virtain yleislukioon ja linjoille haettiin Yhteishaussa jälleen alkuvuonna 2023. Lääketiede, tekniikka ja ympäristö -linjalla keskiarvoraja on 8,0, Kielet ja kansainvälisyys -linjalla keskiarvoraja on samoin 8,0. Yleislukion keskiarvoraja on 6,5. Linjalaiset tulevat kokoontumaan säännöllisesti yhteisiin opiskeluhetkiin.

Lukioon haetaan Opintopolussa peruskoulun jälkeisiin opintoihin. Tervetuloa kotoiseen kotilukioosi. Kolmen vuoden kuluttua olet ylioppilas ja valmis vaikka korkeakouluopintoihin. 15 vuoden kuluttua saatat olla jo jonkin alan tohtori.

Kevään 2023 STT:n lukiovertailussa Pirkanmaan maakunnassa Virtain lukio sijoittui 3. Taakse jäivät mm. kaikki Tampereen lukiot. Isoissa kaupungeissa opiskelussa on puolensa, mutta todistettavasti puolensa on myös kovatasoisissa maakunnan pienten turvallisten kaupunkien lukioissa. MOT!

Varsinaissuomalaiset veivät STT:n lukiovertailun kärkipaikat

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009631239.html

Hyvä toisen asteen opintoihin mielivä. Tutustuhan Virtain lukion sivulla oleviin aineistoihin, opinto-oppaaseen sekä gallerioihin. Tervetuloa opiskelemaan perhepiiriimme ja tavoittelemaan yhdessä elämäsi yksiä tärkeimpiä hyviä arvosanoja. Tutustu Virtain kampuksen Toisen asteen talon opintotarjontaa myös oheisesta videosta.

https://www.facebook.com/watch/?v=1252895925580754